EFT AB
Smart-House
Smart-House

 

 

 

Smart-House är teknik i hemmet som är till för dig. En hel värld av nya, innovativa lösningar för ett bekvämt, tryggt och miljövänligt boende. Ny teknik med nya möjligheter som det tidigare var svårt, dyrt eller till och med omöjligt, att förverkliga i ett vanligt hem.

Med Smart-House installerar, anpassar och programmerar du enkelt basfunktioner för belysning, el och värme. Plus en rad extra finesser, om du känner för det.

Smart-House är automation i hemmet som varje ögonblick, dygnet runt, är anpassad för just dina behov och skapar en bekväm livsmiljö för hela familjen. Behoven ändras med tiden. Smart-House är en teknik som är lätt att anpassa och modifiera efter nya vanor och önskemål i din hemmiljö.

Att värna vår miljö och hushålla med naturresurser har blivit en allt angelägen utmaning för oss alla. Smart-House sköter automatiskt en ansvarsfull, energisnål och kostnadsmedveten reglering av el och uppvärmning.

Med Smart-House är bekvämlighet, säkerhet, kontroll, flexibilitet och användarvänlighet självklarheter.På köpet får du pålitliga tekniska lösningar i hemmet - och ett miljömässigt hållbart och ansvarsfullt system med sikte på framtiden.

StartsidaOm ossFotonNyheterElinstallationerTele- Data- SäkerhetSmart-HouseGolvvärmeTvättutrustningFastighetsteknisk serviceTermofotograferingFastighetereButikKöpvilkorLänkarKontakta oss