EFT AB
Om oss
Om oss

EL & FastighetsTeknik AB ( EFT ) startades 2003 av Thomas Haraldsson. Företaget är stationerat i Vinslöv med Skåne , Blekinge och Södra Småland som arbetsfält. Verksamheten inriktar sig till såväl, privatpersoner, fastighetsägare och företag. Vi erbjuder installation och service av Elinstallationer, tele/datainstallationer, smart-houseinstallationer, larm- och säkerhetssystem och tvättutrustningar. Vi erbjuder fastighetsteknisk service inom såväl El, VVS, Ventilation och Styr-regler. Vi erbjuder termofotografering, temperatur och fuktutredningar samt fuktsanering. Vi har specialiserat oss på golvvärme och värmekabelinstallationer, där vi även erbjuder felsökning och reparation på såväl vattenburen som elektrisk golvvärme.

EFT-Fastigheter AB bildades 2005 och är ett dotterbolag till El & Fastighetsteknik AB. EFT Fastigheter AB bedriver fastighettsförvaltning, uthyrning av lägenheter och lokaler. totalt har vi 32 st lägenheter och ca 700 kvm lokaler. Fastigheterna är belägna i Vinslöv.

StartsidaOm ossFotonNyheterElinstallationerTele- Data- SäkerhetSmart-HouseGolvvärmeTvättutrustningFastighetsteknisk serviceTermofotograferingFastighetereButikKöpvilkorLänkarKontakta oss